Glory den 11 nov


Monday night
För att inte tänka på honom jag dränker mig i antingen förnekelse eller så gör jag vad som ses som normalt. Träffar vänner, skrattar, verkar lugn. Inom mig är det allt annat än lugnt. Idag har min snälla sis hjälpt mig att söka olika folkhögskolor. Det känns på många sätt bra. Det ger mig hopp om en framtid där han inte finns. Men trots det kanske jag ändå finner någon slags lycka.. vem vet? Vi får väl se att jag överlever är det ingen fråga om. Men jag saknar honom hela tiden varje dag och varje stund är svår när han inte finns där. Jag försöker att inte störa honom men ibland kan jag inte låta bli. Jag ska vara stark- Även om mina vänner och min familjh finns där så känner jag mig helt ensam i mörkret och jag håller på att dör inombords. Jag vill bara skrika och känslan inom mig måste stoppas. Att jaginte var tillräckligt att jag inte gjorde rätt!!!
Okej nu håller ja på att flippa lite. Jag kommer klara detta Jag måste!!!







Jennie Johansson

En monday night..

Hejsvejs.

Måste erkänna att mitt första (och enda) blogginlägg inte var särskillt optimistiskt skrivet. Inte för att jag numera ser mig själv som en optimist men jag är nog inte redo för att bli totalt pessimisst heller. Men för att komma till saken. Buffy är fortfarande en favorit kombinerat med dexter och lite sex and the city. och självklart twix men har faktisk ttrappat ner från 5 twix om dagen till 1. Men angående att bli dumpad, självklart har man rätt att sörja och ta en break från sitt hektiska liv, men har personligen upptäckt att det inte får bli till en livsstil. Börjar nu faktiskt sakta men säkert bygga upp mitt liv igen som jag trodde var borta. Mitt ultimata tips till alla dumpade därute, sörj om ni behöver men träffa vänner och ta hjälp av era familjer. Utan mina vänner och familj så hade jag aldrig klarat mig igenom detta helvete det kan jag svära på.
Dennna bloggen kommer inte  handla om vad jag åt till frukost imorse eller vilka jag ska fika med. För lets face it nobody gives a shit! Jag tänker skriva ner allt från sköna metaforer till visa ord(om jag kommer på några haha). Så läs om ni vill . Or not your call!
 Thingeling babes!


Hela min intressanta värld

Hallå alla out there!

När livet inte går som det ska och allt känns helt värdelöst, vad gör man då? Joo jag har svaret right here. Twix kompenserat med buffy är genialt. Totalt förnekelse som fungerar bra med lugnande tabletter. Att bli dumpad och bryta revbenet är ingen hit och allt känns som helvete. Men vissa säger thank god it`s friday jag säger thank god it`s buffy time. Mina dagar består numera att vara bitter på heltid men med en viss synisk humor. Varje stund jag får över (eftersomjag inte har så mycket till liv så blir det många timmar om dagen) spenderar jag framför tvn. Tappar mig själv i vampyrernas värld och drömmer mig bort.

Jag rekommenderar Buffy till alla som har tröttnat på vårt trista samhälle som har brist på action. Snygga vampyrer, genialisk humor, elaka monster och konstant slaying. För alla därute med smak och fantasi är Buffy perfekt. Det konstanta dödandet av alla monster är befriande och inspirerande. Angel som är den mysiska heta vampyren ger en all kärlek man behöver. Mörka avsnitt kombinerat med humor avsnitt är fantastiskt. Vem behöver ett liv när man kan ligga som en soffpotatis och njuta av seriens goda moments? För alla er därute som tror att jag är galen har totally right det är jag. Men tills jag får tillbaka min livslust så är det så Im goanna role.

Nu tappade jag lusten att skriva (alltså min bitterhet blev mer bitter) gissavad jag kommer göra nu..? se på Buffy såklart

Chingelinge bitter jennie!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0